Het creëren van commitment voor resultaten

Strategie, transformatie, leiderschap en leren

MCR Consulting werd 25 jaar geleden opgericht in België, als spin-off van de Universiteit van Leuven. Sinds onze oprichting zijn we een vertrouwde partner geworden voor kleine en middelgrote ondernemingen en mondiale organisaties in 150 landen over de hele wereld.

We maken gebruik van de kracht van academisch onderzoek en best-practice-ervaring om onze klanten op elk niveau van hun organisatie van dienst te zijn.

Of uw vraag of behoefte aan ondersteuning nu betrekking heeft op strategie, bedrijfstransformatie, leiderschap of leren en ontwikkelen, wij richten ons op het leveren van duurzame resultaten.

Waarom waarderen onze klanten ons werk? Ze vertellen ons keer op keer dat we nieuwe energie in hun medewerkers injecteren en veranderingstrajecten uitvoeren.

Als u wilt weten of uw organisatie klaar is voor de digitale toekomst, kunt u bij MCR een ‘digital readiness’ analyse aanvragen

MCR kan u hulp en ondersteuning bieden in de volgende vormen

looks_one

Procesfacilitatie

Bij procesfacilitatie gaan we uit van de kennis, kunde en expertise die binnen uw organisatie aanwezig is.

looks_two

Coaching

Onze coaches lossen problemen voor deelnemers niet direct op, maar creëren een omgeving waarin de deelnemers zelf de meest effectieve oplossing kunnen vinden en identificeren.

looks_3

Overleg plegen

Adviseren betekent voor ons het delen van kennis en expertise met de interne experts van uw organisatie.

looks_4

Opleiding

Het creëren van krachtige leeromgevingen is de kernopdracht van MCR-trainers.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x