Diensten

Wat doen wij

Of het nu gaat om samenwerking met directie comités of het actief betrekken van leiders en andere medewerkers bij een nieuwe of herwerkte strategie, onze aanpak focust zowel op de rationele als op de relationele aspecten van organisaties.

Kort samengevat: MCR Consulting helpt klanten om te groeien en waarde te creëren in een globale en digitale economie.

|Creëren van commitment voor resultaten|Strategie ontwikkeling|Strategie implementatie|Verandermanagement|Digitale transformatie|Leidershap|Leren en ontwikkelen|Betrekken van de hele organisatie|

 

mrc

Strategie ontwikkeling & Strategie Implementatie

Bent u van plan een strategie te ontwikkelen of uw bestaande strategie te herdenken of te verfrissen? Laat uw strategie niet verworden tot een high-level document dat stof verzamelt. Ontdek hoe onze unieke aanpak de nodige capaciteiten in uw organisatie helpt bouwen om uw strategie tot leven te brengen.

Wilt u meer te weten komen?
mrc

Verandermanagement & Bedrijfstransformatie

Hoe overbrugt uw organisatie de kloof tussen haar huidige situatie en haar gewenste toekomst? Ontdek hoe onze systematische en methodische manier van werken helpt bij het creëren van betrokken medewerkers om uw verandertraject te ondersteunen.

Ontdek meer
mrc

Leren en ontwikkelen

Hebt u al gehoord van blended learning , een leerder-gerichte aanpak of krachtige leeromgevingen? Ontdek hoe MCR Consulting van deze en andere concepten gebruik maakt om unieke leerervaringen te creëren en om – waar nodig - een min of meer constante gedragsverandering te stimuleren bij medewerkers.

Kom meer te weten
mrc

Leiderschap

Verwacht u van uw leiders dat ze hun teams ondersteunen om uw visie te realiseren? Dan is het belangrijk dat u de ontwikkeling van effectief leiderschap een strategische prioriteit maakt. Ontdek hoe MCR Consulting samenwerkt met hun klanten om hen te helpen hun leiderschapspijplijn te verbeteren en om het leiderschaps- en coaching potentieel op alle niveaus van de organisatie te stimuleren.

Ontdek meer
mrc

‘End-to-End’ innovatie & ontwikkeling van nieuwe producten

Is innovatie belangrijk voor de groei van uw organisatie? Ontdek hoe MCR Consulting bedrijven helpt om waarde te creëren en de concurrentie een paar stappen voor zijn dankzij hun innovatieproces.

Lees meer
mrc

Digitale Readiness & Digitale Transformatie

Is uw organisatie klaar voor digitale transformatie? Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw kansen op succes in een digitale economie te evalueren en hoe wij u graag zullen ondersteunen voor, tijdens en na uw transformatie traject.

Ontdek meer